Mütyűr Játékgyártó Rt.

40 - 60 perc 5 - 20 fő Vezetés, Problémamegoldás, Konfliktuskezelés,
A játék lényege, hogy a csoport tagjai megismerhessék a döntéshozás nehézségeit.

1. LÉPÉS

Osszuk fel a csoportot 3 részre (melléklet, csoportjellemző kártyák)

2. LÉPÉS

Adjuk oda az összes építőanyagot a Fejlesztési Csoportnak és kérjük meg őket, hogy kezdjék el a játék tervezését.

3. LÉPÉS

Az Elnököknek olvassuk fel az I. Fordulóra vonatkozó Információs kártyát (melléklet). Adjunk nekik 2 perc gondolkodási időt, hogy eldöntsék fiúknak vagy lányoknak kell tervezni a játékot. Indítsuk el a stoppert vagy homokórát Amint letelt az idő az Elnökök magukhoz kéretik a Tanácsadókat és közlik a döntésüket.

4. LÉPÉS

A Tanácsadóknak meg kell határozniuk, hogy milyen korcsoportot célozzanak meg a játékkal, valamint ezt közölniük kell a Fejlesztési Csoporttal. Erre 2 percük van. Indítsuk el a stoppert.

5. LÉPÉS

Az Elnököknek adjuk oda a II. Fordulóra vonatkozó Információs kártyát, állítsuk be az órát két percre, majd ha letelt a két perc közöljék döntésüket a Tanácsadókkal. A Tanácsadóknak két percük van döntést hozni és továbbítani azt a Fejlesztési Csoportnak.

6. LÉPÉS

Az Elnökök megkapják a III. Fordulóra vonatkozó Információs Kártyát, ismét két percük van dönteni, ha kész közöljék a Tanácsadókkal. A Tanácsadóknak 2 percük van meghozni a döntésüket és közölni a Fejlesztési Csoporttal. 10-15 perc múlva fújjuk le a gyakorlatot, kérjük meg a Fejlesztési Csoport tagjait, hogy mutassák be a játékot és a hozzá tartozó szlogent.

Köszönjük meg mindenkinek a részvételt.